http://ssl-disc.appni.net
http://ssl-forum.appni.net
ng
clanek
9566
1
thread

Článek: Nejděsivější díry v Zemi nevedou do pekla. Většinu má na svědomí člověk

Článek: Nejděsivější díry v Zemi nevedou do pekla. Většinu má na svědomí člověk

Lidé a cesty
komentářů 17

Země je nádherná a zřejmě zcela jedinečná planeta. Plná fantastických míst, nad nimiž žasneme. Ale najdou se na ní i místa, která jsou stejně fascinující jako děsivá.   Zpět na článek

Obnovit Přidat příspěvek
Vaše jméno:
E-mail:
Komentář:

Váš text příspěvku může obsahovat ještě 1000 znaků a 10 řádků.

* povinná položka, bez jejího vyplnění nemůžete formulář uložit

Peter

Je to krásne ale máte idiota prekladateľa. Venujte tomu v budúcnosti prosím viac pozornosti.

pantik
RE: Peter

Nedělej chytrýho,nesnědl jsi náhodou Šalamounovo h....?

Luuc

Číst vaše články je někdy opravdu vtipné v každém článku chyba ať už v udajích , nebo pravopisná , ale i tak jsou články moc zajímavé . Bohužel chyby je trochu kazí . :)

Jenny

I v CR jsou nadrze s centralnim prepadem...a kdo vi kde??? Me napadlo, co pustit po vode nejakou zabezpecenou kameru, co se bude dit, poslat ji i do vodopadu...by me docela ten film zajimal,bylo by to i poucne pro lidi, co dokaze zivel!:-)Je to velmi zajimavy clanek..

Země

a co když vedou do pekla nebo do středu země?

valky
ďáblovka

ta poslední je fakt divná, zajímá mě vysvětlení (myslím že to byla prostě díraa na ní nános horniny ji uzavřel. Ale co více mě zajímá, jak s ní naloží. jestli ji přemostí, nechají na pokoji nebo "zalijou" betonem.

Martin
RE: valky

Spíš by mě zajímalo u tý poslední díry jak ve skutečnosti vznikla.Prý obyčejný propad půdy:-)Už na oko je jasné jak má skoro dokonalý kruh a stěny jsou téměř dokonale hladké.Jak kdyby to někdo vykrojil.Můj názor,že vysvětlení pro média pro nás slabá splácanina skutečnost má to nasvědomí něco moc zvláštního:-)Ale příroda to nebyla

Mikey
RE: ďáblovka
RE: valky

myslim, ze kdyby meli zalit takovou fugu betonem, tak by je to vyslo pekne draho ;)

Anon185
heh

Nokia 3310

Blanka
Great Blue Hole

Podmorska propast u brehu Belize se nejmenuje Great White Hole ale Great Blue Hole.

Kovik
RE: Great Blue Hole
RE: Blanka

Taky jsem tam byl a byla to Blue Hole. Mozna to od ty doby zmenili.... :-)

Mart Eslem
Great White Hole v Belize

Great White Hole rozhodně není vidět z bezprostřední blízkosti. Nebo jsem měl smůlu na počasí. Na fotografii, která je přiložena u článku vypadá nádherně a lákavě. Stejný obrázek je používán v celém Belize na propagačních tiskovinách a na pohledech. Pokud však člověk připluje až k ní, tak rozhodně není nikterak znatelný rozdíl v barvě vody. Je to úžasné místo pro potápěče, ale na výlet a kochání se z lodi to rozhodně není. Možná to bylo počasím, ale nebylo tehdy nikterak špatné, tak nevím. Bylo to pro mě trochu zklamání...

petr
RE: Makacenka

kteří zde denně vytěží 408 TUN materiálů. nauc se cist nez zacnes neco komentovat

Petr
RE: RE: Makacenka
RE: petr

Nápodobně.. na popud toho komentáře byl údaj v článku opraven.. ROFL

Olda
Makacenka

To se moc nenadrou v tom Konnecattu, kdyz denne "narubou" jen 408 kilo materialu, to jsou mi ale galeje :-)

REDAKCE
RE: Makacenka
RE: Olda

Teda, vy jste ale pozorní! Samozřejmě děkujeme za upozornění a současně slibujeme, že se to nebude opakovat.

Jarda
RE: REDAKCE

když už ste v tom opravování, tak co ten název Great White Hole, nemá to být Blue Hole?

Pravidla diskuzí

1. Zveřejněné diskuze, komentáře a příspěvky v diskuzích nesmí jakýmkoliv způsobem porušovat zákony ČR či propagovat nezákonné činnosti.
  2. Komentáře a diskuze slouží k výměně názorů či vyjádření postoje k danému tématu, příspěvky nesouvisející s tématem mohou být proto smazány.
  3. Název diskuze, komentář či příspěvek v diskuzi nesmí obsahovat text zastrašující nebo vyhrožující násilím jednotlivci či skupinám lidí.
  4. Název diskuze, komentář či příspěvek nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství a to ani formou vtipu apod.
  5. Do názvů diskuzí, komentářů a příspěvků v diskusích nepatří vulgárnosti, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
  6. Do komentářů či příspěvků v diskuzích je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit. Samotná diskuze nesmí být založena za účelem propagace komerčních aktivit.
  7. Do komentářů a příspěvků v diskuzích dále není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze.
  8. V komentářích a příspěvcích v diskuzích musí uživatel respektovat soukromí jiných osob, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o nich - např. telefonní čísla, plné adresy apod. bez jejich písemného souhlasu.
  9. Do komentářů a příspěvků v diskuzích nesmí být opakovaně vkládány stejné texty - tzv. tapetování.
  10. V komentářích a v příspěvcích v diskuzích je zakázáno vydávat za někoho jiného.

Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.

Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.

Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.

Další produkty Sanoma Media