27.1
v 7:01
| Lidé a cesty
|
11
komentářů
| veřejná
Země je nádherná a zřejmě zcela jedinečná planeta. Plná fantastických míst, nad nimiž žasneme. Ale najdou se na ní i místa, která jsou stejně fascinující jako děsivá.
Přidali jste 11 komentářů
ta poslední je fakt divná, zajímá mě vysvětlení (myslím že to byla prostě díraa na ní nános horniny ji uzavřel. Ale co více mě zajímá, jak s ní naloží. jestli ji přemostí, nechají na pokoji nebo "zalijou" betonem.
myslim, ze kdyby meli zalit takovou fugu betonem, tak by je to vyslo pekne draho ;)
Nokia 3310
Podmorska propast u brehu Belize se nejmenuje Great White Hole ale Great Blue Hole.
Taky jsem tam byl a byla to Blue Hole. Mozna to od ty doby zmenili.... :-)
Great White Hole rozhodně není vidět z bezprostřední blízkosti. Nebo jsem měl smůlu na počasí. Na fotografii, která je přiložena u článku vypadá nádherně a lákavě. Stejný obrázek je používán v celém Belize na propagačních tiskovinách a na pohledech. Pokud však člověk připluje až k ní, tak rozhodně není nikterak znatelný rozdíl v barvě vody. Je to úžasné místo pro potápěče, ale na výlet a kochání se z lodi to rozhodně není. Možná to bylo počasím, ale nebylo tehdy nikterak špatné, tak nevím. Bylo to pro mě trochu zklamání...
kteří zde denně vytěží 408 TUN materiálů. nauc se cist nez zacnes neco komentovat
Nápodobně.. na popud toho komentáře byl údaj v článku opraven.. ROFL
To se moc nenadrou v tom Konnecattu, kdyz denne "narubou" jen 408 kilo materialu, to jsou mi ale galeje :-)
Teda, vy jste ale pozorní! Samozřejmě děkujeme za upozornění a současně slibujeme, že se to nebude opakovat.
K tomuto článku je celkem 11 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
a co když vedou do pekla nebo do středu země?