Země je nádherná a zřejmě zcela jedinečná planeta. Plná fantastických míst, nad nimiž žasneme. Ale najdou se na ní i místa, která jsou stejně fascinující jako děsivá. Zpět na článek
Spíš by mě zajímalo u tý poslední díry jak ve skutečnosti vznikla.Prý obyčejný propad půdy:-)Už na oko je jasné jak má skoro dokonalý kruh a stěny jsou téměř dokonale hladké.Jak kdyby to někdo vykrojil.Můj názor,že vysvětlení pro média pro nás slabá splácanina skutečnost má to nasvědomí něco moc zvláštního:-)Ale příroda to nebyla
Taky jsem tam byl a byla to Blue Hole. Mozna to od ty doby zmenili.... :-)
Great White Hole rozhodně není vidět z bezprostřední blízkosti. Nebo jsem měl smůlu na počasí. Na fotografii, která je přiložena u článku vypadá nádherně a lákavě. Stejný obrázek je používán v celém Belize na propagačních tiskovinách a na pohledech. Pokud však člověk připluje až k ní, tak rozhodně není nikterak znatelný rozdíl v barvě vody. Je to úžasné místo pro potápěče, ale na výlet a kochání se z lodi to rozhodně není. Možná to bylo počasím, ale nebylo tehdy nikterak špatné, tak nevím. Bylo to pro mě trochu zklamání...
když už ste v tom opravování, tak co ten název Great White Hole, nemá to být Blue Hole?
Pravidla diskuzí
Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.
Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.
Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.
Je to krásne ale máte idiota prekladateľa. Venujte tomu v budúcnosti prosím viac pozornosti.