3.1
v 6:35
| Příroda
|
8
komentářů
| veřejná
Na začátku roku se vždy bilancuje ten starý. Podívejte se s námi, jaká mláďata se během uplynulého roku narodila v zoologických zahradách.
Přidali jste 8 komentářů
Strašně prosím,at se mi ozve ten kdo fotil obrázek te kocičky a toho zvířatka co vyhralo první jmeno,ja bych potřebovala povolení,Víc vam napíši do emailu.Muj email je ada.jin@seznam.cz dekuji
Chybí mi tam slonička Rashmi ze ZOO Ostrava. První odchov v ČR.
Souhlasím, proč tam není Rashmi? Taková událost v historii českých zoo a ani zmínka :-(
No jo, máte pravdu. Daří se jim :) Ty želvy jsme tam dali i proto, že podle Zoo Praha to byla na Facebooku nejvíce oblíbená novinka - dokonce víc než gorily.
Jste trochu pozadu. je tam ještě Kiburi a čtvrtý Tano, prosincový přírůstek! Takže opravdové mláďátko! Chápu, máte toho moc. :)
Ano, máte pravdu, ale letos opravdu bylo z čeho vybírat. Na druhou stranu, už to byla třetí gorilka v Praze - a Moju i Tatu už všichni znají. Chtěli jsme vám ukázat i méně známá zvířata...
chybí mi tam gorilí mládě ZOO Praha 12/2011
K tomuto článku je celkem 8 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9MKkr_1Kqcw#!