16.2
v 5:35
| Příroda
|
11
komentářů
| veřejná
Potkani jsou inteligentní, odolní a děsivě rychle se množí. Protáhnou se každým otvorem, jsou žraví a nepřímo způsobili smrt milionů lidí. To horší však teprve přijde…
Přidali jste 11 komentářů
TO si děláte srandu že potkani jsou takhle škodní !!!!!! nejsou !jsou to nádherní rostomilí tvorové a přítulný
To si děláte srandu že ano, jak můžete o těch tvorečcích něco takového napsat.Dobře přiznávám že je to pravda, ale za všechno si člověk může sám !!!!. Nynější doba je úplně jiná než píšete, proč asi je tolik chs potkanů v republice ? V poslední době se potkan stal jedním z nechovanějších domácích mazlíčků. Sama mám doma 6 potkanů a sou to ti nejlepší společníci, když se k nim budete chovat hnusně potkan vám to oplatí sama jsem si to prožila. A to že, když je málo krmíme že jsou v dobrém zdravotním stavu tak to je ta největší hovadina co sem slyšela.
Toz to si snad delate srandu. Mate doma 6 potkanu a jsou to Vasi nejlepsi spolecnici :) ... Jste jeste Homo Sapiens Sapiens nebo uz Homo Rattus Rattus?
Píšete o nebezpečných potkanech, ale do obrázku klidně dáte laboratorního potkana. Pak si o nich lidé nemají myslet špatné věci...
No jasně :) .. ale už nikdo neřekne, že mor byl "zastaven" díky potkanovi, který krysu ( jejíž cizopasník blecha chorobu vytvářela) vytlačil :) .. A už taky nikdo neřekne, že potkan bejvákuje v lidské blízkosti jen proto, že jsou lidi prasata a poskytují jim snadný přístup k potravě díky rozházeným odpadkům kolem popelnic a špatně zabezpečených skladů .. prostě si potkan zvolil tu nejjednodušší cestu jak se dostat k žrádlu. Navíc je to zvíře, které se dokáže všemu adaptovat a denně jich x zařve v pokusných laboratořích pro naše zdraví a krásu :))) ... beztak si za všechno člověk může sám .. a pak "bije" zvířata za to, že se tak bezohlednému tvorovi přizpůsobují :)
Já s Vámi souhlasím. Pořád vidíme to špatné jenom na zvířatech, ale trocha nějaké té sebekritiky a objektivity by taky nezaškodila.
Potkany teda moc nemusim,ale zas louhlasím,že se musí obětovat pro naši krásu.A to je důležité!! Kdyby jsme si třeba přestali dopřávat různé séra a drahé krémy na pleť,hodně těchto tvorečků by nemuselo k vůli naší kráse trpět!!!Teď jsem se dívala na obrázky a někteří potkánci jsou roztomilý,ale doma bych je teda rozhodně mít nechtěla, protože se jich prostě štítim,jako třeba někdo pavouku :_(
Ano přesně tak souhlasím.Lidi se zahubí sami jak se chovají k přírodě a příroda nám to takhle oplácí.Lidi jen závidí potkanům to,že se umí přizpůsobit a přežije víc než člověk.
zajimave informace
K tomuto článku je celkem 11 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Proboha to jsou keci!!!!Tyhle studie fakt miluju!!!Teda já se setkala s divokým potkanem jen jednou a žiju.A to jsme spali i v baráku,kde normálně žijí potkani i krysy a taky žiju.Doma mám dva potkaní kluky a ještě mě ani nepokousali ne že by si pochutnávali na moji krvi.Potkani přenáší nemoce tak jako lidi přenášejí naše nemoce mnohem víc a myslím,že málokterymu člověku se stane,že chytne něco od potkana.Lidi se zahubí sami a ne nějací potkani!!!!!Lidi moc přehání.