19.2
v 22:21
| Lidé a cesty
|
1
komentář
| veřejná
Kauai je ostrov, kde si starousedlíci velmi zakládají na svém vystupování a chování k sobě navzájem, které nazývají Aloha spirit. Na dovolené vidí člověk vše tak trochu růžově, a tak při návštěvě Kauai hned nepostřehne, jak neskutečně milé je zdejší prostředí.
Přidali jste 1 komentářů
K tomuto článku je celkem 1 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Je to az neskutecne, co je psáno v clánku, nicméne já ziju ve Spanelsku a zde jsou k sobe lidé o také poznání milejsí, nez v Cesku. S tím zdravením (v CR) mám stejnou zkusenost jako autorka clánku, bohuzel. Pár zemí a kontinentú jsem procestoval a s tak zamracenými lidmi jako v nasí zemi jsem se nikde nesetkal, a to i kdyz meli daleko hloubeji do kapsy nez u nás. Proc se trápit v CR, na Zemi je tolik krásných míst...A díky za clánek a zdravím aloha Hawai :o)