Člověk se neustále vyvíjí. Mění se a přizpůsobuje se prostředí. Vývoj našeho druhu ještě zdaleka není u konce. Slavný paleontolog Dougal Dixon zkusil předpovědět, jak budou naši potomci vypadat. Zpět na článek
A ty keci o LSD a fetovani.... musím se tomu smát lidi nevíte vůbec nic, víte jen to co vám řekli v televizi :DDD ...ale sami si nad tim nezapřemýšlíte :) ...LSD je zakázano hlavne kvuli stavu vědomí které máte kdýž požijete tuto božskou věc...ale to vám v TV neřeknou lidi proberte se tam vam jen reknou ze jeto droga ktera ublíží :D ....joo kdyz jste debil a berete to pro zábavu tak se tomu nedivím, k takové věci se musí přistupovat s nadhledem...ono když je pokoj v duši tak jsou ty stavy na tom uplně jiné :) co treba Si pokecat z vesmírem ? bláznívé že ? :DDD mě přijdete blázniví vy :)
nafetovany dredac sa ozval :)
svata pravda :)))
kecy ne keci !
Kec kecu, jako hrad hradu ... hrady - kecy !
lsd ve sve strukture obsahuje skupiny, ktere ji umoznuji interagovat s dopaminovou a zaroven serotoninovou osou rizeni mozku. a tim brutalne narusit jeho moznosti rizeni a fungovani. je zajimavy, ze nikdo nevrazi sroubovak do kolecek hodinoveho stroje a nezacne tvrdit, jak je to super, a jak jeho hodinky komunikuji s vesmirem, bohem a dostanou se do vyssich hladin vedomi. pro me zame si zabodni do hlavy vidle a pokecej si s zizalou o byti a nebyti, ale nemel prosimte takovyhle nesmysly na mistech, kde si to muzou precist deti, nebo lidi kteri o tom moc nevi
To je ale trosku zlozitejsie ako srobovak a kolecka.Nas mozog vyuzivame len s malej casti a to nehovorim o inych schopnostiach ktore su "civilizovanym" spoobom zivota potlacene.Nehovorim ze prave LSD ale urcite su latky ktore spolu s roznymy telesnymi a duchovnymi cviceniamy su schopne nam poskytnut moznosti/schopnosti o ktorym sa vacsine ani nesniva. Len si dalej sed pred TV,a citaj bulvar aspon tak nikomu nebudes liezt do cesty.
to ze vyuzivame iba malu cast mozgu je nezmysel, daj si vyoperovat 75% a potom nam prid napisat ako ti nic nechyba :)
poznam ludi co chlastaju, poznam ludi co fajcia travu, vsetci svorne tvrdia ako si uzivaju zivota a objavuju nove dimenzie. az nato ze ja som tych ludi poznal aj predtym a viem ich objektivne porovnat. predtym aktivny nadpriemerne inteligetny clovek, teraz paranoidna troska ktora ma halucinacie uz aj bez drog
This post gave me a cancer...
True, true :))
ano duše je nesmrtelna :) ... tohle je hodne dobré hlavně ten velkej mozek, snad se tam budou ukladat životu důležitější informace než nyní u většiny lidí ....třeba smysl života? nikdy jste si nepoložili tuto otazku ? ... nee že vy spíše sedíte ve škole a posloucháte "kydy" o teorii evoluce :D ...trosku mi to připomíná některé rasy mimozemštanů kteří jsou vědomím daleko od nás :) a věřte mi ze s takovýma vědomostma by jste na to jak vypadáte určitě nehleděli... peace
pravda pravdúca!!!
Mr. Dixon by mnel prestat v prvem rade fetovat, jak sa moze mozeg postupne zlepsit ked ho v dnesnej dobe vjecina ludi nevyuziva jako napr. Mr. Dixon. Zase niekto kdo chce prodat svuj fajnovy skvaar :P, Snad vsetky veci prezivaju progres a nie naopak, asi Mr. Dixonovy pripada tato predstava vzrusujuca, pluca zakrnia, nj ked su jednym z najdulezitejsich organov v ludskom tele, pohlavne organy zostanu tak mozno zenskym kedze si cez ne vedia vsetko vybavit, biotechnologie ked v dnesnej dobe este nevidim naznak ani jednej. A ta cervena barva je prispusobena prostrediu jak vino. Vedec si zrejme bral priklad s korytnacky stromovej.
... 50 000 000 rokov... vieš si predstaviť ten čas??? aký obrovský pokrok dopredu spravilo ľudstvo za posledných 100 rokov čo sa týka vedy a technológii?? nikto nedokáže predpokladať ako by sme vyzerali, ak by sme ešte existovali... ale nadávať pánovi paleontológovi a radiť mu aby prestal brať LSD... skôr tebe by som ho predpísal...
Pravidla diskuzí
Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.
Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.
Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.
Do 50 milionů let budou takové technologie, které nás přestěhují na jinou planetu, na které se nebudeme potřebovat přizpůsobovat vykradené přírodě.